fbpx

Al sinds mijn jeugd ben ik fan van nieuwe gadgets en leuke snufjes. Toen ik de Invoxia Motor GPS Tracker in het vak zag staan bij mij plaatselijke motorzaak heb ik deze dan dan ook snel meegenomen. Zoals ze beloven binnen 2 minuten gekoppeld en geïnstalleerd. Door de lage aanschafprijs van €99,00 en 3 jaar vrij van abonnementskosten een GPS Tracker die echt one of a kind is.

Na deze op een mooi plekje verstopt te hebben de test aan gegaan door een rit van 80km te rijden. Hij geeft een globaal beeld van de route maar wel de exacte locaties. Iets wat voor mij belangrijk is. Als ik de exact gereden route had willen kunnen inzien had ik mijn budget moeten verhogen naar €499,00 aanschaf en een maandelijks abonnement van €13,95. Dat is het mij niet waard.

Een kleine 2 weken later schrik ik als ik een melding via de Invoxia App krijg dat mijn motor in beweging is. Ik bel mijn buurman op om te vragen of hij kan kijken of mijn motor niet meer voor de deur staat. Mijn hart slaat in mijn keel als mijn buurman zegt dat hij weg is. Ik bel meteen de politie die aangeeft naar mij toe te rijden in afwachting van de GPS Signalen. Het duurt even voor ik de eerste locatie doorkrijg maar precies op het moment dat de politie bij mij arriveert komt deze binnen. Na het afrijden van enkele locaties welke de App aangaf blijft de locatie van de GPS Tracker ongewijzigd. Bij het aanrijden zien wij als snel mijn motor onopvallend opgesteld staan tussen een aantal brommers en fietsen.

Helaas geen dief meer te bekennen maar wel mijn motor terug met gelukkig minimale diefstal schade. Een spannend avontuur en een mooi verhaal rijker raad ik de Motor GPS Tracker van Invoxia voor iedereen aan die deze voor anti diefstal doeleinden wilt gebruiken.