fbpx

In de eerste instantie kocht ik de Invoxia GPS tracker om in mijn auto te plaatsen. Als snel zag ik dat er ook een functie zit op de GPS Tracker die het mogelijk maakt een melding op je telefoon te krijgen wanneer er beweging wordt waargenomen. Omdat onze garage wat afgelegen ligt zaten wij al langer te kijken voor een alarm. Omdat er geen stroom is was dit nog niet zo makkelijk.

Het idee om de GPS Tracker te gebruiken als een soort bewegingsverklikker hebben we dan ook omgezet in het volgende plan: In het plafond van de garage hebben wij een haakje gedraaid waarin het touwtje van de Universele GPS Tracker kan hangen. Als nu de garage deur geopend wordt tikt de deur in zijn weg omhoog tegen de GPS Tracker aan. Door de beweging zend de GPS Tracker een signaal naar de App en ontvang ik een melding op mijn telefoon “Beweging gedetecteerd bij Garage Alarm”. Helemaal perfect! Een makkelijkere en goedkopere oplossing bestaat er niet. Dezelfde dag nog een 2e GPS Tracker besteld bij GPS Vision om ook mijn auto niet zonder te laten zitten. Keep up the good work!