fbpx

Onze jonge kater is een echte avonturier waardoor hij zichzelf regelmatig in moeilijkheden brengt. De brandweer is inmiddels al 2 keer van pas gekomen om hem uit een boom en van een dak te halen. Gelukkig waren we er in beide gevallen snel bij omdat hij in de buurt was en hij goed kan mouwen.

Bij het tegenkomen van de Invoxia huisdier GPS Tracker waren we snel verkocht en schaften deze aan om onze kater goed in de gaten te kunnen houden. De eerste weken geen gekke dingen tot hij op een avond niet thuis kwam…. Dat betekent niet veel goeds. Het duurde niet lang of we hadden hem via de App gelokaliseerd. Hij zat toch 1.5km verderop. Bij aankomst bleek hij in op een complex van huisjes op de tuinen beland te zijn. Omdat er op de Invoxia App binnen de aangegeven straal meerdere schuurtjes stonden hebben wij de nabijheidsradar ingeschakeld en zijn wij gaan lopen tussen de huisjes door. Al snel reageerde hij op ons roepen en detecteerde de radar hem via de bluetooth. Hoogstwaarschijnlijk door een raampje geklommen welke later dicht gevallen is zat hij opgesloten in het schuurt.

Dankzij deze Huisdier GPS Tracker voor katten hebben wij onze grote vriend snel terug gevonden. Wie weet wat er had gebeurd als onze kat geen GPS Tracker om had? Wij zijn hartstikke blij met de Tracker en hebben een aantal van onze buren ook al enthousiast gemaakt voor aanschaf.